Szodalit

SZODALIT


 Szodalit

 

Gyógyítja a torkot, a hangszálakat és a gégét. Használják a látás javítására, a szem gyulladásainak és retinaproblémák kezelésére. Csökkenti, szabályozza a vérnyomást, és serkenti a folyadékfelszívódást a szervezetben. Mirigyekre jótékonyan hat, így a pajzsmirigyre, a hasnyálmirigyre a vércukorproblémánál. Egyensúlyban tartja az anyagcserét, egyaránt megszünteti a kalciumtöbbletet és a hiányt is, tisztítja a nyirokrendszert és a szerveket, serkenti az immunrendszert.

A szodalit egyesíti a logikát a megérzéssel, a magasabb rendű tudatból a fizikai szintre hozza az információkat. Serkenti a tobozmirigyet és a harmadik szemet, elmélyíti a meditációt. 
A szodalit megtisztítja az 
elektromágneses szennyeződéstől, a komputerre téve pedig blokkolja a kisugárzást.


Különösen előnyös az a kő csoportmunkákhoz, mivel harmóniát és a célok iránti szolidaritást biztosít. A csoport tagjai között növeli a bizalmat, a bajtársiasságot és a kölcsönös egymásrautaltságot.


Kitűnő a tudat számára is. Megszünteti a 
szellemi zűrzavart és alárendeltséget. Elősegíti a racionális gondolkodást, az objektivitást, az igazságot és az intuitív érzékelést, az érzések szavakba öntésével együtt. Mivel nyugtatja az elmét,lehetővé teszi az új információk befogadását.

A szodalit elősegíti a régi keletű mentális programozások és a merev gondolkodási minták elengedését, hogy ezzel adjunk helyet az újfajta meglátásoknak a gyakorlatban is.


Érzelmi egyensúlyt biztosít, és enyhíti a pánikrohamokat. Átformálja az örökké védekező vagy túlzottan érzékeny személyiséget, megszünteti azoknak a forrását, amelyek visszatartanak attól, hogy a valódi önmagunk legyünk.

Növeli az önbecsülést, az önbizalmat; megkönnyíti önmagunk elfogadását.