Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Sólyomszem

SÓLYOMSZEMSólyomszem

 

Már a nevéből is kitűnik, hatással van a szemre és a fej egész területére. Javítja a keringési rendszert, jó hatással van a belekre és a lábra.

Feltárja azokat a pszichoszomatikus okokat, amelyek a nyak és a váll megmerevedését okozzák.

Lelki síkon is a szemmel áll kapcsolatban. Segíti rálátásunkat, szellemi áttekintésünket. Élénkítő és erősíti a fizikai testet. Szárnyalva a világ fölött elősegíti a spirituális látásmódot és érzékelést, hangsúlyossá teszi az olyan extraszensz képességeket, mint a tisztánlátás. Megtisztítja és energiával tölti fel a gyökércsakrát.


A szoba gazdagsarkába téve vonzza a jólétet.


Különösen jó a korlátozó és 
negatív gondolkodásminták, valamint a megrögzött viselkedésmód megszüntetésére. Lehetővé teszi, hogy a dolgokat távlatokba szemléljük; enyhíti a pesszimizmust és azt a beállítottságot, hogy az általunk okozott gondokért másokat okoljunk.

Felszínre hozza a mélyen elzárt érzelmeket és rendellenességet a jelenlegi vagy az előző életekből egyaránt. A harmadik szemre téve segít visszautazni egy érzelmi blokk forrásához, akárhol is található.