Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Rutilkvarc

RUTILKVARC


 Rutilkvarc

 

A rutiltartalmú kvarc életereje hasznos a krónikus betegségekre, valamint az impotenciára és a meddőségre.

Jótékonyan hat a légutakra, a hörghurutra, köhögésre, a tüdő megbetegedéseire. Segíti a sejtek növekedését és regenerációját, helyreállítja a sérült szöveteket.

Egyenessé teszi a testtartást, az izületek merevségénél használatos. Jótékonyan támogatja még a gyomor és bélrendszert, bélgörcsök, felfúvódás, gyomorégés, gyomorgörcs esetén.

Kitűnő kimerültségre, elcsigázottságra és depresszió ellen. Csökkenti a félelmet, a fóbiát és az aggódást, megszünteti a szorító érzéseket, szembeszáll az öngyűlölettel.

A rutiltartalmú kvarcról azt tartják, hogy a kozmikus fény tökéletes egyensúlya van meg benne, biztosítja amegvilágosodást a lélek számára, és támogatja a spirituális fejlődést.

Tisztítja és energiával tölti fel az aurát. Megkönnyíti az asztrális utazást, a kristályjóslást és az üzenetközvetítést. Lehetővé teszi a kapcsolatot a legmagasabb rendű spirituális útmutatással.


Védelmet nyújt az asztrális támadással szemben.


Használható az előző életek gyógyítására is, mivel eltávolítja a rendellenességet a múltból, és segít megismerni azokat a történeteket, amelyek hatással vannak a jelenre.