Miért másak a Nika ásvány-ékszerek?


Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? 

 

Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. 

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük "mesél" az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről. 

 

Gazda Mónika vagyok, Veszprémben élek. A Nika ásvány-ékszer, egy egyszemélyes fejlesztésű, működtetésű, projekt, mely a FÉNYSZARVAS Szociális Szövetkezet keretein belül működik. 

Stresszoldást végzek, kineziológiai elemekkellélekgyógyászattalpszichotronikával (szellemgyógyászat), energetikai kezelésekkel, foglalkozom, az ékszerkészítés mellett.

 


Több mint 20 évet dolgoztam az egészségügyben. A segítés és a lélekre való figyelés, mindig is közel állt a szívemhez.

Hivatásom során, szükség volt olyan tevékenységre, melyből töltekezhetek és alkotási vágyam, kreativitásom kiteljesíthetem. Az ápolói munka során, nagyon sok negatív élmény ért. Szükség volt energetikai támogatásra is. Így kezdtem el az ásványokkal foglalkozni és töltekezni, melyekből készítem a Nika ásvány-ékszer termékeit. Ezzel párhuzamosan elindult a természetgyógyászati és energetikai töltekezésem. Visszagondolva, úgy érzem, hogy az ásványok adták meg a kezdő lendületet, hogy megtaláljam életutam és el merjek indulni. 

Fontos az egyediség!


Nika ásvány-ékszer, többféle gyógyító hatású ásvány felhasználásával készít egyedi ékeszereket, használai és lakásdekorációs tárgyakat, tibeti ezüst komibnálásával.


Az összefűzött gyógyító kövek változatos és egyedi kombinációja, a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoz létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. 

Energetikai tapasztalataim alapján, az egyedi rezgésük "mesél" az összefűzési lehetőségekről, a kombinálhatóságról. Ráhangolódva, az igényeidről és a energetikai rendszered szükségleteiről. 
Személyre szóló, egyéni gyógyító ásvány kombináció és programozás is kérhető, mely megbes zélés tárgyát képezi.

Egyedi ásvány ékszerek készítéséhez és a programozáshoz, szükséges a kapcsolatfelvétel e-mail-ben és a lehetőségek megbeszélése. 

Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika