Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Magnetit

MAGNETITMagnetit

 

Használjuk csontok, izületi panaszok esetén. Hat az agyalapi mirigyre, szabályozza a hormoháztartást. Mágnesessége révén élénkíti a sejtek képződését.

Hasznos az asztmára, a vérre és a keringési rendszerre, a bőrre és a hajra. Serkenti a renyhe működésű szerveket, a túlműködőket viszont nyugtatja. Gyulladáscsökkentő, jó hatással van az izomfeszülésre és görcsre. 

Földelő kő.A magnetit vonz és taszít, energiával tölt fel és nyugtat. Vannak időszakok, amikor a szervezet mindent megtesz annak érdekében, hogy meggyógyítsa önmagát, s ilyenkor egy meridián túltöltődhet energiával. A magnetit viszont a negatív töltésével megnyugtatja a túlzottan aktív szervet vagy meridiánt. Ha viszont alulműködik, aktiválja a pozitív töltésével.


A magnetit megkönnyíti a 
telepátiát, a meditációt és a vizualizációt. Szélsőségektől mentes távlatokat biztosít, valamint bizalmat a saját megérzéseinkben.


Mivel a magnetit mágneses, 
vonzza a szerelmet, az elkötelezettséget és a lojalitást.
Használhatjuk olyan negatív érzelmek csillapítására, mint a 
félelem, a harag, a bánat és a túlzott ragaszkodás; viszont olyan pozitív tulajdonságokkal lát el, mint az állhatatosság és a kitartás.

Belső stabilitást nyújtva egyensúlyt teremt az értelem és az érzelmek között.