Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Karneol

KARNEOL

 Karneol

Leginkább a vérre hat, javítja a vérképet, gyorsítják a sebek gyógyulását, vérmérgezésben segít. Jelentős szerepe van a "női betegségeknél", petefészek, menstruációs panaszok, miómák, cysták esetében.

Használjuk anyagcsere problémák esetében, javítják a szervezet ásványi és tápanyag-felvételét, így a gyomor és bélproblémák ilyen irányú panaszai esetén ajánlott. Biztosítja a szervek, a szövetek jó vérellátását. Csökkenti a koleszterin szintet, hatással van a lépre, májra, a gyomorra és a nyirokra.

Fokozza a kitartás, segítik a tetterőt.

Nagy energiával bíró 
stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítése, valamint a kreativitás fokozására. 
Hozzásegít az élet körforgásának elfogadásához, így eloszlatja a haláltól való félelmet.

Bátorságot ad, elősegíti a pozitív életszemléletet, eloszlatja az apátiát. Segít bízni önmagunkban és a megérzéseinkben, állhatatossá tesz. 
Fejleszti az elemzőképességet, és egyértelműsíti a megérzéseket. Meditáció közben eltávolítja az oda nem illő gondolatokat és az álmodozókat összekapcsolja a mindennapok valóságával.


Ez a kő hatékonyan véd az irigységtől, dühtől és a sértődéstől akár a sajátunkról van szó, akár máséról. Csillapítja a haragot, száműzi az érzelmi negatívvitást és
 életszeretettel helyettesíti.