Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Hematit

HEMATIT

Hematit 

A hematit erős. Támogatja a bátortalan nőket, növeli az 
önérzetet és a túlélő képességet, fokozza az akaraterőt és a megbízhatóságot, magabiztosságot ad.

Ez a kő semlegesíti az önkorlátozást, tágítja a lehetőséget, gazdagítja az egyéniséget. Jótékony hatású a szenvedélybetegségek és a kényszer legyőzésében. Hatékonyan kezeli a mértéktelen evést, a dohányzást és a mértéktelenség minden fajtáját.


Javítja a 
figyelem összpontosítását és a lényeglátást. Erősíti az emlékezetet és az eredeti gondolatokat. A figyelmet az alapvető túlélési szükségletre irányítja, és segít megoldani mindenféle problémát. Támogatást jelent a matematika és a technika tárgyak tanulásához.


A hematit szorosan kötődik a 
vérhez. Újjászervezi, erősíti és szabályozza a vérellátást. Kivonja a forróságot a testből.


Segít az olyan keringési problémákon, vér betegségein, például a 
vérszegénységen. Fokozza a vesék vértisztítóhatékonyságát, regenerálja a szövetet. Serkenti a vas felszívódását és a vörösvérsejtek képződését. Jótékonyan hat alábgörcsre, az aggodalmaskodásra és az álmatlanságra; közreműködik a gerinc kiegyenlítésben és a törések gyógyításában. Elixírként lázcsillapításra használható.