Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Aventurin

AVENTURIN

Aventurin

Nagy hatással van a börre. Alkalmazzák allergia és bőrkiütése, ekcéma, valamint pattanások kezelésére. Leégéskor is hasznos hűsítő hatása. (Ha a kezelendő bőrfelület kisebb, az aventurint pár percre a szánkba visszük, majd megérintjük a kívánt felületet. Nagyobb felület kezeléséhez helyezzük egy tálka forrásvízbe, majd tegyük ki a tálkát egy éjszakára a szabadba. Ezzel a vízzel kezelhetjük azután a kívánt bőrterületet. )


A különféle bélproblémák, mint pl. a püffedtség, a hasmenés vagy a székrekedés is remekül kezelhetők aventurinnal. Hatással van még a zsíranyagcserére, segítheti a felesleges zsír lebontását. Ha tudatosítjuk magunkban a bőr- és a bélproblémák lelki összetevőit, rájövünk, hogy ezek a szervek arra hívják fel a figyelmünket, ma az, amit a "bőrünkre megy", illetve amitől meg kell szabadulnunk.

Megnyugtatja szívet, feledteti gondjainkat, segíti a nyugodt alvást.