ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI

ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI

 

Ásványok, féldrágakövek hatásait és energetikai rendszerét, már évezredek óta figyeli és használja az emberiség. A gyógyító kövek hatásait, az  emberek elbeszélései, a személyes megtapasztalásaik, de az ősi  feljegyzések is alátámasztják. Az ásványok energetikával  rendelkeznek. A kristályokat, keletkezésük során, számos erő és számos anyag hatása veszi körül. A környezetével interakcióba került anyagok, különböző hatásokat fejtenek ki egymásra. Így speciális alap összetételre és rezgésre tesznek szert. Ezen rezgésük kódolódik és környezetére hatást gyakorol. Így az ásvány finom rezgése találkozik a közelében lévő ember rezgésével, és a két rezgés kiegyenlítésre törekszik. A hatások elméletéről bővebben: Hogyan gyógyítanak az ásványok? linken olvasható.
A Nika ásvány-ékszer által, leggyakrabban használt kristályok, ABC szerinti rendben, találhatóak a gyógyító ásványok részletes leírása, képekkel. A teljesség igénye nélkül, számos kristállyal ismerkedhetünk meg és választhatjuk ki a legideálisabbat. 

A listában szereplő ásványok, kombinálhatóak ugyan, de nagy körültekintést is igényel. Miért másak a Nika ásvány-ékszerek? Ezen a linken olvashatsz róla bővebben.

Az összefűzött gyógyító ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Így hangolódunk a finom energetikai rendszerre és hozzuk át a fizikai valóságunkba. 

ACHÁT

AKVAMARIN

AMAZONIT

AMETISZT

AVENTURIN

BOROSTYÁN

CITRIN

FLUORIT

FÜSTKVARC

GRÁNÁT

HEGYIKRISTÁLY

HEMATIT

HOLDKŐ

HOWLIT

JADE

JÁSPIS

KALCEDON

KALCIT

KARNEOL

KORALL

LABRADORIT

LARIMAR

LAPIS LAZULI

MAGNETIT

NAPKŐ

OBSZIDIÁN

RODONIT

RÓZSAKVARC

RUTILKVARC

SÓLYOMSZEM

SZODALIT

TIGRISSZEM

TURMALIN

TÜRKIZ

                         

 

Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika