Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI

ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI

 

Ásványok, féldrágakövek hatásai és energetikai rendszerét, már évezredek óta figyeli és használja az emberiség. A gyógyító kövek hatásait, az  embereknek elbeszélései alapján, a személyes megtapasztalásaink és ősi  feljegyzések alapján is megfigyelhatő, hogy az ásványok gyógyító energetikával  rendelkeznek.

A Nika ásvány-ékszer által, leggyakrabban használt kristályok, ABC szerinti rendben, találhatóak a gyógyító ásványok részletes leírása, képekkel. A teljesség igénye nélkül, számos kristállyal ismerkedhetünk meg és választhatjuk ki a legideálisabbat. 

A listában szereplő ásványok, kombinálhatóak ugyan, de nagy körültekinést is igényel. Miben másak a Nika ásvány-ékszer ékszerei? Ezen a linken olvashatsz róla bővebben.

Az összefűzött gyógyító ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Így hangolódunk a finom energetikai rendszerre és hozzuk át a fizikai valóságunkba. 

ACHÁT

AKVAMARIN

AMAZONIT

AMETISZT

AVENTURIN

BOROSTYÁN

CITRIN

FLUORIT

FÜSTKVARC

GRÁNÁT

HEGYIKRISTÁLY

HEMATIT

HOLDKŐ

HOWLIT

HÓKVARC

JADE

JÁSPIS

KALCEDON

KALCIT

KARNEOL

KORALL

LABRADORIT

LARIMAR

LAPIS LAZULI

MAGNETIT

NAPKŐ

OBSZIDIÁN

RODONIT

RÓZSAKVARC

RUTILKVARC

SÓLYOMSZEM

SZODALIT

TIGRISSZEM

TURMALIN

TÜRKIZ

 

Hogyan gyógyítanak az ásványok?                         

 

ÁSVÁNYOK, FÉLDRÁGAKÖVEK HATÁSAI


Ásványok, féldrágakövek hatásai és energetikai rendszerét, már évezredek óta figyeli és használja az emberiség. A gyógyító kövek hatásait, az  embereknek elbeszélései alapján, a személyes megtapasztalásaink és ősi  feljegyzések alapján is megfigyelhatő, hogy az ásványok gyógyító energetikával  rendelkeznek. De honnan ered a gyógyító erejük?

 

Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika