Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály 3 soros ékszerszett exkluzív

Készletinfó:
1
Cikkszám:
0030
Gyártó:
Nika ásvány-ékszer
12 700 Ft
Nettó ár: 12 700 FtÁr hűségpontban: 12


EXKLUZIV AJÁNLAT!

Az igazi NŐI ragyogás, az elegancia és az egyedi finom energiák kompozíciója. Nyugalmat, spiritualitást segítő, a lelki sebeket győgyító exklúzív ásvány ékszerszett. 

Egyedi készítésű, gyógyító ásványokból, tibeti ezüsttel kombinálva. 


Nikkelmentes alapanyagokból, antiallergén!

Szettben készült, de külön is elvihetől.Megosztás

Ásványok
Ametiszt https://www.asvany-ekszer.com/ametiszt
Hegyikristály https://www.asvany-ekszer.com/hegyikristaly
Rózsakvarc https://www.asvany-ekszer.com/rozsakvarc
Technikai jellemzők
Gumis Karkötő: 17 cm. Rugalmas damilra fűzve, három sorban. 4950 Ft Ásványok: Ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály (aurafoncsorozott és roppantott).
Sodronyra fűzött Nyaklánc: 49cm (legrövidebb), 55 cm (leghosszabb), végig fűzve. Nyaklánc: Sodronyra (erős,hajlékony fém szál) fűzve. Egyszerű delfinkapoccsal lánchosszabbítóval, aminek a végén tündérke fityeg. 5450Ft Ásványok: Ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály (aurafoncsorozott és roppantott).
Szerelő pálcára fűzőtt Fülbevaló:9 cm (akasztóval), antiallergén akasztóval, szerelőpálcára fűzve, három sorban. 2300 Ft Ásványok: Ametiszt, rózsakvarc, hegyikristály (aurafoncsorozott és roppantott).