Kedves Látogató!
A webáruház átmeneti technikai problémái miatt, a rendszer vásárlást és kapcsolatfelvételt nem enged. Javításán dolgozunk. Nézelődni, ismerkedni, válogatni természetesen van mód.
A kérdéseket és a kosár tartalmát, vagy a kiválasztott termék linkjét az alábbi e-mail címre küldjék: nika@asvany-ekszer.com
Illetve kereshetnek telefonon: Gazda Mónika: +36-70/379 8517 Megértésüket köszönöm! 

Akvamarin

AKVAMARIN

AKVAMARIN


  Akvamarin


Az akvamarin szabályozza és javítja a test 
mirigyeinek működését. Sikeresen alkalmazható pajzsmirigyproblémák (daganat, gyulladás), mirigydaganatok és -gyulladások kezelésére. Jótékonyan hat a szívre, a koszorúerekre, a szívinfarktus megelőzésére is használható.

Erősíti az immunrendszert. Mindezeken kívül segítségével regenerálható a fáradt és megerőltetett szem is. Mivel az allergia és a szénanátha gyakran jár könnyezéssel, ezért ezen a téren is jó hasznát vehetjük.


Alkalmazható megfázáskor és az olyan légúti megbetegedések esetében is, mint az asztma, és a bronchitis. Lágy, megnyugtató rezgései csillapítják az agressziót. Az egyes mirigyekre gyakorolt nagy hatása kiterjed a lelki síkra is: enyhíti a depressziót és a szélsőséges hangulatingadozásokat.


Javítja az agytevékenységet, ezért a sok stressznek kitett emberek számára igen hasznos. Enyhíti a félénkséget, fokozza a rátermettséget és a tájékozódást.