KARÁCSONYI KIRAKODÁS

KARÁCSONYI KIRAKODÁS

 

A Nika ásvány-ékszer, KARÁCSONYI KIRAKODÁST szervez, a FÉNYSZARVASBAN. Az eddig megszokott karácsonyi vásároktól távol marad. Nem települ ki, de 4 napra lehetővé teszi az új és régi vásárlói számára, hogy a megszokott minőséget, a megszokott energiákat karácsonyfa alá csempészhessék. A vásárokon való részvétel teljes embert kíván, egy teljes hónapra. A megváltozott energiák és a magas bérleti díjak. Mérlegelésre kényszerítettek. 

Mivel tevékenységeim között a Lélekgyógyászat és Szellemgyógyászat is helyet kap, most úgy érzem, ennek a területre kell többet fókuszálnom. A megváltozott energiák az egyéni kezelések, a tanfolyamok, meditációs klub irányába fordítanak. Most a változások és a lélek egyensúlyának megtalálásá köti le az időmet és energiámat. 

De fontosnak tartom, hogy a megszokott minőségben, a megszokott energetikákkal rendelkező Nika ásvány-ékszereket a régi és új megrendelőim, vásárlóim személyesen is megtalálják. Várlak szeretettel, ha nézegetnél, ha rendelnél és karácsonyi egyedi meglepetést szeretnél. 

Ásvány ékszerek programozása is kérhető, egyéni megbeszélést követően. 

A FÉNYSZARVAS Kereskedelmi és Szolgáltató Szociális Szövetkezet székhelyén, Veszprémben, a Rózsa utca 13-ban, egy kis kuckóban, ezt a 4 napot arra szánom, hogy az ásványok energiájukkal megtöltsék a karácson mézeskalács illatát, finom rezgésükkel. Az összefúzött ásványok, saját energájukon túl mutatnak és egyedi harmóniban egyesülnek az egyedi igényeknek megfelelően. 

Exkluzív ékszerekhez, exkluzív dobozok készültek. Igazi kézműves termékek, Design Artremix jóvoltából. Az ékszer puha selyem ágyban pihenve, várja a csillogó szempárokat. A doboz teteje, egyedi, festett és logóval ellátott. Későb is használható tárolásra. 

 

Időpontok: 2018. december 11 és 12. 09:00-18:00 óráig.

december 18 és 19. 09:00-17:00 óráig.

Egyéni egyeztetés is lehetséges.

Gazda Mónika

web: asvany-ekszer.com
e-mail: nika@asvany-ekszer.com
tel: +36/70-379 8517

 

 

Webáruház készítés