Ásvány ékszerek programozása

Ásvány ékszerek programozása                                 

Ásvány ékszerek programozását, midenki végzi, aki érintkezik az ásvánnyal. Tehát, ha megfogom, akkor is közvetítem a rezgésemet és már programozom is. Minden érintkezés, minden rezgés hatással van az egyénre és az ásványra is. Ezért érdemes minden újonnan vásárolt ásványt tisztítani és akár személyre szólóan programozni. Nem szeretjük, hogy ha a saját ásványunkhoz bárki hozzáért, mivel a rezgése által ismeretlen energiákat adhat a szeretett kristályunknak. De! Ha számunkra kedves és szeretetteljes egyén veszi a kezébe, akkor számunkra nem fog negatív rezgéseket tölteni az ásványunkba. 

Az elkészített ásvány ékszereimet tisztítom és programozom is, ha erre igény van. De természetesen fűzés közben is az égi energiák csatornájában fürdőzöm és így már eleve töltődik a sok-sok fénnyel.  

Az ásvány ékszerek mellett, Kineziológiával foglalkozom, Lélekgyógyászként és Szellemgyógyászként tevékenykedem.

A programozást égi és angyali energiákkal végzem, az ásvány ékszerek tisztítását követően. A ráhanglódás segítségével olyan energetikai rendszerek, kapuk nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az ásvány ékszerekkel való kapcsolat felvételét és struktúrális töltését. 

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján, energetikai rendszerekkel foglalkozom.

Rendszeresen járok továbbképzésekre, tanfolyamokra, valamint energetikai kezeléseket végzek, angyali segítséggel. Képviselem, tanítom a LUX AUREA tanításokat.

LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet. A programmal, a Lelki és Szellemi tréning a mindennapok hőseinek címen elérhető. A képzés tematikájáról, itt olvashatsz.

Bemutatkozásról itt olvashatsz. Honlapom: Gazda Mónika 

Programozás előre megbeszélés alapján történik csak, hiszen mindannyian másak vagyunk és mindannyiunknak eltérő energiára lehet szüksége. Kapcsolati lehetőség, az Információk menüpontban, vagy a lábléc elérhetőségeiben feltüntetett e-mail címen lehet. A facebookon, az Ásvány ékszer oldalon is létesíthetsz kapcsolatot. Ha kedveled az oldalt, akkor rendszeresen értesülhetsz az új eseményekről, az új feltöltésekről, a kitelepülésekről. 

Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika

   

ÁSVÁNY MALÁK

Webáruház készítés