Hírek

2018.01.07 19:10
Ásvány ékszerek programozása

Az ásvány ékszerek mellett, Kineziológiával foglalkozom, Lélekgyógyászként és Szellemgyógyászként tevékenykedem.

A programozást égi és angyali energiákkal végzem, az ásvány ékszerek tisztítását követően. A ráhanglódás segítségével olyan energetikai rendszerek, kapuk nyílnak meg, melyek lehetővé teszik az ásvány ékszerekkel való kapcsolat felvételét és struktúrális töltését. 

Tanulmányaim és tapasztalataim alapján, energetikai rendszerekkel foglalkozom.

Rendszeresen járok továbbképzésekre, tanfolyamokra, valamint energetikai kezeléseket végzek, angyali segítséggel. Képviselem, tanítom a LUX AUREA tanításokat.

LUX AUREA egy olyan, segítő programot dolgozott ki, mely a mindennapi emberek részére biztosít élhetőbb jelenlétet. A programmal, a Lelki és Szellemi tréning a mindennapok hőseinek címen elérhető. A képzés tematikájáról, itt olvashatsz.

Bemutatkozásról itt olvashatsz. Honlapom: Gazda Mónika 

Programozás előre megbeszélés alapján történik csak, hiszen mindannyian másak vagyunk és mindannyiunknak eltérő energiára lehet szüksége. Kapcsolati lehetőség, az Információk menüpontban, vagy a lábléc elérhetőségeiben feltüntetett e-mail címen lehet. A facebookon, az Ásvány ékszer oldalon is létesíthetsz kapcsolatot. Ha kedveled az oldalt, akkor rendszeresen értesülhetsz az új eseményekről, az új feltöltésekről, a kitelepülésekről. 

Köszönettel: 

Gazda Mónika

 

Webáruház készítés