Új jelszó kérése

Ásványok, féldrágakövek hatásai

Az almenükben (a képernyő jobb szélén), ABC szerinti rendben találhatóak a gyógyító ásványok listája. A teljesség igénye nélkül, a Nika ásvány-ékszer által leggyakrabban használt ásványokat foglaltuk össze.

A listában szereplő ásványok, kombinálhatóak ugyan, de nagy körültekinést is igényel. Miben másak a Nika ásvány-ékszer ékszerei? Ezen a linken olvashatsz róla bővebben.

Az összefűzött gyógyító ásványok a saját rezgésükön túl, egy új minőséget, egy új rezgést hoznak létre, a kombinálás hatására, melyekbe gyógyító angyali üzenetek kódolódnak. Így hangolódunk a finom energetikai rendszerre és hozzuk át a fizikai valóságunkba. 

Hogyan gyógyítanak az ásványok?                         Ametiszt

 

A gyógyító kövek, az ásványok energetikai rendszerét, sokan, több féleképpen  használják és állítják. Bizonyos emberek érzékenyebbek olyan dolokra, melyek  mások számára nem érzékelhetőek. Lehet ez a tisztán érzékelés, legyen az  látás, hallás de érzés formájában is. A gyógyító kövek hatásait, ezeknek az  embereknek az elbeszélései alapján és személyes megtapasztalásaink és ősi  feljegyzések alapján is mondhatjuk, hogy az ásványok gyógyító energetikával  rendelkeznek. De honnan ered a gyógyító erejük?

 

Ha értesülni szeretnél a további cikkekről, érdekességekről, a facebook oldal kedvelésével ( Nika ásvány-ékszer ), ez lehetővé válik. De Hírlevélre is feliratkozhatsz. 

Gazda Mónika


 

 

Botswana achát    Fehér achát, crazy achát       Festett achát           Indiai  achát

  

Akvamarin

Amazonit

Ametiszt

Aventurin

Borostyan

Citrin

Fluorit

Füstkvarc

Gránát

Hegyikristaly

Hematit

Webáruház készítés